آموزش تعمیر تلفن آسیب دیده از آب

0

 

آیا تلفن شما به شنا رفته است؟ خوب، این خبر خوبی نیست و ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم یک گوشی آسیب دیده از آب را احیا و درست کنید.

وقتی که میبینید گوشی شما در آب افتاد، ناگهان در جای تان یخ میزنید. فرقی هم نمی‌کند که در استخر، دریا و یا توالت بیفتد! چون می دانید چند ثانیه آینده قرار نیست برای شما خوب پیش برود. به هرحال تلفن همراه شما یک دستگاه با تکنولوژی بالاست که قیمت بالایی هم دارد و با این اوضاع به احتمال زیاد غیر قابل استفاده به نظر می رسد.

 نیازی به گفتن نیست که ممکن است تمام فایلها و اطلاعات مهم شما از بین بروند. پس بیایید شروع کنیم و نجات یک موبایل غرق شده در آب رو که یک چالش به حساب میاد یاد بگیریم.  ممکن است نتیجه مثبت تضمین‌شده نگیریم، ولی ارزش امتحان کردن را حتماً دارد. این نکات که در زیر گفته خواهد شد، شانس موفقیت شما را افزایش می دهد.

فعال باشید و از تلفن خود محافظت بکنید

اگر می‌خواهید کاملا مطمئن شوید که گوشی بعدی شما در آب غرق نخواهد شد، باید به سراغ گوشی های ضدآب بروید. پس اگر غریق‌نجات هستیدو می دانید که تلفن همراه شما در خطر بالقوه خفگی بر اثر غرق شدن در آب است! پس ارزش دارد که یک گوشی ضد آب خرید.

سریع گوشی خود را خاموش کنید

من می دونم که داشتن واکنشی سریع در برابر حادثه‌ای به این ویرانگری! چقدر می تونه دشوار باشه، اما شما باید بدونید که هرچه گوشی شما بیشتر در زیر آب  بمونه، احتمال زنده ماندنش کمتر میشه! شما باید سریع گوشی خود را از آب خارج کنید حتی اگر در توالت هستید! 

 

بعد از خارج کردن گوشی خود از آب، حتماً حتماً مطمئن بشید که گوشی رو خاموش کردید و خاموش هم خواهد ماند. حتی اگر در ظاهر هم خوب به نظر می رسه، مهم است که آن را خاموش کنید و اگر باتری گوشی شما قابل جدا شدن است، حتماً باتری را هم در بیاورید. 

 

خاموش کردن دستگاه باعث می شود که آب به قسمتهای مهم گوشی نرسد و آسیب نبیند. روشن ماندن به احتمال زیاد باعث آسیب دائمی می شود.

 

 پس  لعنتی خاموشش کن و خاموشش نگه دار!

 

بعد از اینکه زحمت کشیدید و تلفن را در آب انداختید، چه کاری رو نباید انجام بدید؟ گوشی رو خاموش کنید و هیچ کلیدی رو هم فشار ندید، چون میتونه باعث بشه آب رو بیشتر به سمت قطعات حساس فشار بده.

سعی کنید خودتون هم تا جای ممکن با تلفن بدبخت، خراب شوید! تا بفهمید گوشی از دست شما چه می کشد موبایل خود را تکان ندهید و ضربه هم به اون وارد نکنید، این کار هم باعث هدایت آب به نقاط عمیق گوشی میشود.

 

هیچ حرارتی رو مثل سشوار گرفتن روی گوشی وارد نکنید. من یک بار این کار رو کردم، گوشی سکته کرد، چون گرمای سشوار زیاده و ممکنه اتصالات حساس رو جدا بکنه و یا باعث نیم سوز شدن قطعات بشه.

زیاد گوشی را جابجا نکنید. آخه مگه مرض داری که میخوای  آب تو گوشیت حرکت کنه؟!

 گوشی بدبخت خود را کالبدشکافی کنید!

آره درست شنیدی، تمام قطعاتی که توسط کاربر میشه جدا کرد رو باید جدا کنیم. مثل: قاب پشتی ،سیم کارت ،رم باتری( اگه جدا میشه) و همه اونا رو روی دستمال کاغذی یا حوله بگذاریم . حالا اگه ماهر و با تجربه هستید و دوست داری گارانتی گوشیت رو هم تو آشغالدونی بندازی! باز ادامه بده و بقیه جاهای گوشی رو هم جدا کن.

فقط مراقب باش اگه نمیدونی داری چه جوری و کجا رو جدا می کنی، ممکنه برات گرون تموم بشه داداش!

قسمت بیرونی را خشک کنید

سعی کنید ابتدا با یک دستمال (ترجیحاً دستمال عینک) به آرومی آب روی صفحه گوشی رو  خشک بکنید. خشک کردن شما باید به آرامی و بدون سر و صدا و جابجایی زیاد باشه.

میتونید از جاروبرقی استفاده کنید

 

 

جاروبرقی

با اینکه ما گفتیم چیزی رو تو گوشی نکنید، ولی نگفتیم که نمیتونید اب رو بمکید! در واقع جاروبرقی میتونه بدون خطر زیاد، قطرات آب رو از گوشی شما بمکه!  فقط مطمئن بشید که مکش باعث حرکت بیش از حد گوشی نشه و همچنین مراقب باشید جاروبرقی کل گوشی رو قورت نده!

وقت خشک شدن تلفن خیس است

 سخت ترین قسمت کار اینجاست و شما باید گوشی خودتون رو برای مدتی تنها بذارید. میدونم که درخواست بزرگیه! اما اگه میخوای دوباره چشمتون با دیدن رخسار یار روشن بشه، باید این جدایی و دوری رو تحمل کنید.

 

آره بی وفا! اگه گوشی دیگه ای داری، می تونی از اون استفاده کنی،  فقط مطمئن باشید که سیم کارتتون خوب خشک شده باشه وگرنه به همون روش فرستادن پیام با دود از کوه و تلفن‌های معمولی قناعت کنید!

 

برای خشک کردن تلفن کافیه اون رو روی میز یا توی کشو بذارید. اما بعضیا چون موبایلشون رو خیلی دوست دارند، میخوان کمک کنند و  اونو جایی بزارند که به زودتر خشک شدنش کمک بکنه و همه این کارها رو فقط و فقط به خاطر اینکه گوشی خودشون رو دوست دارند انجام می دهند و اصلاً به این دلیل نیست که میخوان از گوشی بدبخت مثل سگ بیگاری و بردگی بکشند و آنرا استعمار و استحمار و هر مال دیگه ای بکنند!!

 

این افراد گوشی رو کنار پنجره میزارند، چون هوای متحرک و نور خورشید میتونه به  خشک شدن سریع گوشی کمک بکنه. بعضی ها هم کنار پنکه میزارند و درجه پنکه رو هم کم میکنند که هم گوشی سرما نخوره و هم آب توش (تو دلش) تکون تکون نخوره !

 

گوشی تو نایلون برنج

 

همچنین میتونید توی یک نایلون زیپ دار ، برنج بریزید و گوشی رو توش بزارید به طوری که گوشی کاملا توی برنج غرق بشه و دیده نشه و بذارید تو همین حال بمونه. چون برنج رطوبت رو جذب میکنه و گوشی زود خشک میشه و چون گوشی با برنج همنشین میشه، کمال برنج در اون هم اثر میکنه و گوشیتون سفید شیری میشه. آخ جون!

 

اما اگه می تونید از اون بسته های کوچکی که تو جعبه های کفش میزارند تهیه کنید، آنها هم خوب رطوبت می‌گیرند، اما کمال همنشینی برنج رو ندارند! این رو هم بدونید که این بسته های ژله ای خوردنی نیستند!

لحظه حقیقت

خوب شما هر کاری میتونستید کردید و چند روز هم گذشته.  وقتشه ببینید تلاش هاتون به ثمر نشسته یا به گند!

 گوشی رو از هرجایی که گذاشته بودید خارج کنید و شروع کنید تمام دل و روده رو سرهم کردن.  بعد باتری رو قرار بدید و سعی کنید گوشی رو روشن کنید.

اگر روشن شد، کار تمام است. فقط چند روز حواستون باشه رفتارهای عجیب غریب از گوشیتون سر نزنه !

همچنین تمام اجزا رو مثل بلندگو، اسپیکر، میکروفون، سوکت شارژر و سوکت هندزفری و دوربین و فلش و … رو حتماً امتحان کنید.

 

 اما اگه گوشیتون کار نکرد، وقت پذیرفتن شکسته! و باید یا گوشیتون رو پیش متخصص ببرید و یا به فکر گرفتن خسارت از بیمه باشید، یا می تونید اون رو به یه بدبخت بیچاره‌ای قالب کنید!

مطالب مشابه

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.